Telepathisch gesprek

Dankzij telepathie en automatisch schrift ben ik in staat om contact te maken met jouw dier, ongeacht de afstand of tijd. In de dialoog die volgt vraag ik alle vragen die je hebt en ga de diepte in als het belangrijk voelt of meer duidelijkheid behoeft.

Gedurende dit telepathisch contact is jouw dier leidend en reageer ik niet enkel op wat ik hoor maar ook op wat ik ontvang in energie, emoties en zelfs geur. De meeste gesprekken nemen ongeveer twee uur in beslag en vragen geen extra moeite van jou of van jouw dier. Sterker nog, omdat het contact telepathisch is kan jouw dier in zijn vertrouwde omgeving blijven terwijl we met elkaar spreken.

Aansluitend aan het gesprek ontvang je het transcript / verslag van ons gesprek wat meestal ongeveer 4-6 A4-tjes in pdf behelst. Dit verslag geeft jou de mogelijkheid om het te herlezen met de tijd en elke keer zullen andere stukken jou opvallen, stukken die op dat moment relevant zijn voor jou.

Telepathisch contact is contact van ziel tot ziel, het is dus irrelevant of een ziel nog in een lichaam zit. Alleen de lichamelijke ervaring is verdwenen maar er kan nog steeds over gesproken worden aangezien dieren veelal hun vorige levens herinneren.

Telepathisch gesprek met 1 dier: € 70,-

(Neem contact met mij op voor een prijs op maat mocht je een gesprek met meerdere dieren wensen)

Persoonlijk Zoom/telefoongesprek

Als je het prettig vindt, kunnen we aansluitend met elkaar spreken, telefonisch of via Zoom, om de ervaring door te nemen.

Met liefde verduidelijk ik de antwoorden die je hebt ontvangen. En plaats ze in de context van hoe dieren de wereld en ons zien. Dit kan je helpen ze op de juiste manier te interpreteren.

Met als uiteindelijk doel dat je de antwoorden van je geliefde huisdier beter begrijpt en weet hoe je ze kan integreren in jullie dagelijkse leven.

Een half uur: € 30,-
Een uur: € 60,-

Trauma Heling

Soms gebeurd er iets in het leven van een dier wat zo’n impact heeft, waardoor zijn/haar gedrag structureel veranderd. Meestal uit zich dit in het laten zien van angst op ongebruikelijke momenten en in ongebruikelijke situaties of ander niet normaal gedrag.

Meestal is dit trauma veroorzaakt door ons mensen als wij emoties en/of acties laten zien die onbekend zijn voor het dier en zij niet kunnen bevatten wat er is gebeurd. Dit zorgt ervoor dat ze in een staat van paniek en angst raken en het dier kan niet echt verder. Vergelijkbaar met een LP/CD die blijft haken tijdens het afspelen. Kleine associaties aan dit ‘blijven haken’ zorgen dan ook weer direct ervoor dat ze in diezelfde staat raken van paniek en angst.

Het helen van trauma bij een dier duurt zolang als nodig is. Het kan een paar dagen zijn maar ook een paar week om het te helen en het dier te helpen weer terug te gaan in zijn Natuurlijke Staat waarin het in contact staat met Moeder Aarde, het Universum en onderdeel is van de Normale Natuurlijke Orde.

Bij ‘Trauma Heling’ begin ik met een regulier telepathisch gesprek om een idee te krijgen van de situatie en de intensiteit van het trauma. Om jouw dier te helpen bij het verwerken en loslaten van het daadwerkelijke trauma pas ik allerlei sjamanistische technieken toe zoals ‘Shamanic Breathing’, visualisatie, herleven van vorige ervaringen etc etc. Meestal is het erg intens voor zowel jouw dier als mijzelf en huil ik veel om jouw dier te helpen oude emoties los te laten door mij heen zodat de energie weer vloeiend kan stromen en niet langer vast zit.

Dit proces van contact maken en ‘releasen’ gaat door totdat jouw dier aangeeft dat het ok is en de rest zelf kan doen zonder mijn hulp. Op dat moment is jouw dier wederom in contact met het Universum en Moeder aarde en is er een duidelijke merkbare verandering te zien in zijn/haar gedrag.

Aangezien dit een intensief proces is wil ik je adviseren niet al te veel activiteiten in te plannen voor jouw dier gedurende de periode dat we samenwerken en laat het vooral zoveel slapen als het wil zodat het goed kan helen en bijkomen. Jouw dier kan heerlijk in zijn eigen omgeving blijven terwijl wij samenwerken.

Meestal behelst ‘Trauma Heling’ een paar dagen tot een paar weken van dagelijkse telepathische gesprekken, check-ins en helings sessies (op afstand) en gedurende deze tijd hou ik je op de hoogte van alles wat we hebben gedaan en hebben kunnen los laten.

Trauma Heling voor 1 dier: € 120,- (ongeacht hoeveelheid tijd)

(Neem contact met mij op voor een prijs op maat mocht je Trauma Heling voor meerdere dieren wensen)

Boek een gesprek hier

Vul onderstaand formulier in en stuur een foto van jouw dier naar mij en binnen een week vind ons gesprek plaats. Naderhand ontvang je het transcript/verslag van ons gesprek per e-mail.

Je kan de foto van jouw dier sturen naar connect@mariekeanna.com of via whatsApp /text naar  0031-653465392 Het hoeft geen recente foto te zijn maar wel eentje waarop jouw dier alleen staat, dus zonder een ander dier of mens aangezien dit de frequentie beïnvloed waarmee ik contact maak.

Het is een eer dat ik met jouw dier mag spreken en de vragen mag stellen die je zo graag beantwoord ziet. Ik werk in volle discretie en vertrouwelijkheid. Wat jouw dier deelt of niet wilt delen is leidend voor mij. Dat is een afspraak die ik heb gemaakt met het Dierenrijk. 

Dank! en ik kijk er naar uit om met jouw dier te werken. 

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty