Dank je wel

dat ik met jouw dier mag spreken. Binnen 24 uur controleer ik of alle vragen en de informatie die je hebt gegeven, duidelijk zijn. En natuurlijk of ik een foto van jouw dier heb ontvangen. Als je niets van mij hebt gehoord binnen 24 uur, kan je er vanuit gaan dat alles duidelijk is, goed is ontvangen en een gesprek is ingepland.

Mocht je nog geen foto hebben toegestuurd, doe dat dan alsjeblieft alsnog naar info@shamanicanimalkingdom.com of via WhatsApp / Text naar 0031653465392 en vermeld daarbij jouw naam of de naam van jouw dier zodat ik een connectie kan maken tussen foto en aanvraag. 🙂

Een foto hoeft niet recent te zijn maar wel zonder andere mensen of dieren aangezien dat de frequentie waarmee ik contact maak kan beïnvloeden. Het zou helemaal fantastisch zijn als ook het gezicht van jouw dier te zien is en als je twijfelt, is het altijd prima om meerdere foto’s te sturen.

Binnen een week spreek ik met hem/haar en direct daarna ontvang je de transcript / verslag van ons gesprek en kan je zelf zijn/haar woorden lezen.

Wederom dank je wel en ik kijk er erg naar uit om contact te maken met jouw dier en met hem/haar te spreken!

Liefdevolle groet,

Marieke Akgül

Your Bag
Shop cart Your Bag is Empty